google-site-verification=tT5DsXgQ85Tdhm1BlZrhiknqBlV2v2GLCaRclJbRtKc,

Kurs side Vektreduksjon BMI- 30 pluss

Kostholdsveiledning og kurs

Firmaet: Kostholdsveleren for livsstil og bærekraftig vektreduksjon BMI30 pluss -nettkurs, Turid Gulestø. Firmaet driver undervisning innen forebyggende helsetjenester  for digital kursvirksomhet innen kosthold og ernæring. 

Min utdannelse er adjunkt m/tilleggsutdanning innen livsstilssykdommer knyttet til kosthold. Nyere bærekraftig matforbruk og fysikaktivitet/ernæring.

Yrkes erfaring: adjunkt/ lærer i ungdomsskolen 10år undervisning innen mat og helsefaget.

Tidligere arbeidet jeg som kokk ved flere steder som Teaterkafeen, sykehus, studentsamskipnaden og retauranter. Har i mitt yrkesliv har kosthold og matkultur endret seg mye. Ikke alt er til det bedre tror jeg.

I Norge er vi i en særstilling verden ser til oss og de norske kostholdsrådene. De norske ungdommene og barna har en bedre vektutvikling enn andre land vi sammenligner oss med i følge folkehelse rapporten. 

Ikke alle voksne er like flinke med seg selv som barna. Ikke fordi de ikke egentlig vet hva en bør spise. Det er vanskelig å handle bare de riktige tingene -alt er greit å spise siden det selges i butikken er det sikkert mange som mener. 

Skap matglede med riktig kosthold

 

Kurs side Vektreduksjon BMI- 30 pluss

Bildet: Lassagne "lettere", tomatsalat, havrebrød, lett-is m/frisk frukt ogbær, omelettm/spekeskinke,fetaost, og brød. Milkshake lettere og frukt og bær. 

google-site-verification=tT5DsXgQ85Tdhm1BlZrhiknqBlV2v2GLCaRclJbRtKc